dimecres, 6 de maig del 2020

SEGONA PART D'INNOVAMAT

Aquí teniu el segon vídeo. Us recomanem que mireu el primer si encara no l'heu vist!


6 comentaris:

  1. bon dia, he mirat aquest video i penso que no sé res perque no heu penjat el video del parquing de la paula perque vaig mirar el de dilluns i era de dictar un dibuix de figures geometriques pero el seu títol era el parquing de la Paula,i el de ahir i avui no te res a veure amb el de parquing de la paula perque era de dictar un dibuix,no de contar quants de veicles teniem i només dir-vos que si podeu penjar el original del parquing de la Paula o si ja está penjat al blog perque m'estic liant molt amb aquestos reptes, que si les figures geometriques, que si quants de veicles tenc... Adeu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sibil.la perdona! ja vaig explicar que m'havia equivocat amb el primer vídeo que era el de les figures geomètriques. Reviseu la carpeta del drive i el bloc ja està penjat el vídeo de la Paula número 1.

      Elimina
    2. AH MOLTES GRACIES ARA HO MIRARE

      Elimina

  2. soy Yeray lo acabo de hacer no era nada difícil las soluciones son estas 2 triciclos,1 coche,1 bici ese es el primero que he hecho y los demás son 3 coches otro es 2 triciclos, 3 bicis otro 1 coche,4 bicis otro 6 bicis otro 4 triciclos y el ultimo 2 coches,2 bicis bueno asta el siguiente reto.

    ResponElimina
  3. HOLA VIOLETA, LO QUE VOY A ESCRIBIR A CONTINUACION NO ES NADA DE MATES PERO DIJISTE
    QUE COLGARIAS LOS VIDEOS DE SANT JORDI Y DE LOS INVENTOS (ESATOI ANSIOSA POR VER LOS DEMAS VIDEOS.

    UN SALUDO, GISELA

    ResponElimina
  4. HOLA! E VIST EL VIDEO DEL DRIVE LA PRIMERA PART. I HA 3 COCHES, 6 BICIS I 4 TRICICLES

    ResponElimina