dimarts, 17 de març del 2020

Article adreçat a les famílies i l’alumnat de 4t A:

Bon dia a tothom, ens adrecem a vosaltres per explicar-vos una mica la feina d’aquests dies.
Com sabeu, estem utilitzant el bloc i la carpeta del drive per posar-vos les feines d’aquests dies de tots els i les mestres. De moment teniu penjades feines de català, castellà, anglès, socials, matemàtiques, música, religió i projecte. Qui no tingui impresora a casa que només copiï l’enunciat i ho faci a la llibreta o a un paper. 
A mesura que aneu acabant ses feines les podeu escanejar o fer una foto i enviar al email. No patiu per les dates, sense pressió aneu fent.
Ens agradaria que escrivíssiu un petit diari per explicar-nos com us sentiu aquests dies. Serà una bona peça de col·leccionista d’aquí uns anys! No cal que hi escriviu gaire...només un parell de línies o una paraula al final del dia. Us deixem un exemple més a baix.
Us recomanem que llegiu cada dia una estona un llibre que us agradi. Més endavant us demanarem que feu alguna cosa amb aquesta lectura. Ja us informarem.
Estigueu atents i atentes al bloc anirem penjant coses. Darrerament hi ha hagut alguns problemes amb el tema de la contrasenya per entrar al bloc. Hem hagut de canviar la contrasenya, així que a partir d’ara podreu consultar i escriure comentaris, però no podreu penjar articles. Si algú vol penjar un article que l’enviï al correu de la classe i nosaltres ja el penjarem.
Sabem que no són dies fàcils i que això de no poder sortir de casa ens trastocarà a tots i totes. Cuideu-vos, canteu, balleu, disfruteu d'estar amb família i veureu com això s'acaba aviat. Esperem que estigueu el millor possible i us enviem una abraçada ben forta. 
Estem a la vostra disposició pel que necessiteu. Anirem consultant el mail diàriament per si algú envia algun dubte.
 Moltes gràcies per tot!

Noelia i Violeta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada