dilluns, 23 de març del 2020

Una recepta d'aquests dies

Bon dia viatgers i viatgeres,

Durant el nostre projecte va sortir que una de les coses que sabien fer molt bé les nostres güeles (penso que ningú va dir els güelos) era cuinar. Jo us vull ensenyar la recepta de pa de pessic (bescuit, com dieu aquí a Eivissa) de la meva iaia. Us la deixo per si algú s'anima a fer-la.

Durant aquests dies us proposem que cuineu alguna cosa en família. Si podeu feu una recepta de les güeles, millor; Aprofiteu i truqueu-les per telèfon i feu-la a casa. Si no, doncs una recepta que us vingui de gust fer.

Us hem compartit al drive el que haureu de fer, una recepta que havia fet la Jenny i una plantilla. Com us diem, no cal que utilitzeu la plantilla però no oblideu posar totes les parts d'una recepta, inclòs una foto o un dibuix.

Aquí us deixo la recepta de la meva "YAYA MARÍA" la he escrit en castellà perquè jo amb ella parlava en castellà.
Esperò que us agradi.
Una abraçada, Violeta

BIZCOCHO DE YOGUR DE MI YAYA MARÍA

Ingredientes:

. 3 huevos.
. 1 yogur natural
. 3 yogurs de harina
. 2 yogurs de azúcar
. 1/2 yogur de aceite de oliva.
. 1 sobre de levadura royal
. Se puede añadir a la masa una manzana rallada.
. También se pueden poner pasas, piñones, nueces... 

Pasos a seguir:

. Poner a calentar el horno.
. Mezclar todos los ingredientes hasta que queden bien integrados. 
. Poner en un molde mantequilla y añadirles la masa. 
. Hornear durante unos 40 minutos a 160 grados. Calor arriba y abajo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada